Anasayfa / Etkinlikler

09 Mart Perşembe
Atölye Üsküdar
Etkinlik Hakkında

18.45 Konuşmaları | Bir Diyalog Aracı Olarak Onarmak • Yaşadığımız alanlarla kurduğumuz diyalog, oraya olan aidiyetimizi artırırken günlük pratiklerimizi gerçekleştirmek için de zemin sunuyor. Onaranlar Kulübü ismine münhasır bir şekilde onarmayı bir diyalog aracı olarak ele alıyor ve insanların ait olma ihtiyacı için onarım, üretim ve paylaşım odağında katılımcı ve yaratıcı kolektif projeler geliştiriyor. Kulübün kurucularından Doğukan Güngör kendi kentimize müdahil olma pratiğini, kulübün sokakları bir mekan olarak algılama şeklini paylaşıma açacağı konuşmasıyla 9 Mart Perşembe günü 18.45’te Atölye Üsküdar’da!

Doğukan Güngör - Sosyal Girişimci, Onaranlar Kulübü Kurucusu
1989'da doğdu. Endüstri Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Pazarlama İletişimi Yüksek Lisans eğitimiyle birlikte tasarım, iletişim, pazarlama ve teknoloji dinamiklerinin birleştiği platform ve projelere danışmanlık veriyor. 2013’te 3dörtgen isimli teknoloji girişiminin kuruluşunda yer aldı. 2016’da sosyal fayda odaklı projeler geliştiren sosyal girişim Onaranlar Kulübü’nü kurdu. Halen bu sosyal girişimin iletişim ve iş geliştirme süreçlerini yönetmekle birlikte kurucu ortaklarından olduğu gelecekburada.net’te iş geliştirme danışmanlığı yapıyor.

None