Anasayfa / Etkinlikler

20 Ekim Perşembe
Kuzguncuk İskelesi
Etkinlik Hakkında

18.45 Konuşmaları | İstanbul Bienali ve Kentle Etkileşimi • İstanbul Bienali ve İKSV Güncel Sanat Projeler Direktörü Bige Örer ile Hrant Dink Vakfı ve 23,5 Hrant Dink Hafıza Mekânı işbirliğiyle yayımlanan Mantı Postası katılımcılarından Yasemin Özcan, bienalin geçmişini, bugününü ve yarınını tartışacakları “İstanbul Bienali ve Kentle Etkileşimi” başlıklı söyleşiyle 20 Ekim Perşembe günü 18.45’te İskele’de!

1987 yılından beri İstanbul Kültür Sanat Vakfı tarafından kentin farklı mekânlarında gerçekleştirilen İstanbul Bienali’nin 17. edisyonu, şehrin dört bir yanında 20 Kasım’a kadar izleyiciyle buluşacak. Bienal, gastronomiden ekolojiye, edebiyattan gıda güvenliğine, göçler ve göçmenlikten deniz yaşamına pek çok konuda, farklı coğrafyalardan ve zaman dilimlerinden hikâyeler anlatacak.

None